WERKSTA I KORTHET

Stor skada eller liten spelar ingen roll, vi går grundligt tillväga vid skadebesiktning för att upprätta en komplett åtgärdskalkyl som godkännas av dig eller ditt försäkringsbolag. Våra specialister inom plåtslageri, plastarbeten, lackering, konstruktion, teknik och glas jobbar under bästa tänkbara förutsättningar. Vårt kunnande och vår höga standard har gjort oss till en regelbundet anlitad partner av Tesla, Aston Martin, Bentley, BMW, Mercedes, Audi, VW, Jaguar, Land Rover m.fl. Vi vågar påstå att det inte finns något vi inte klarar av att åtgärda så länge det är ekonomiskt försvarbart.
Werksta, eller Werksta Sweden AB som det formellt heter, är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. För närvarande ingår tolv verkstäder i Stockholm, Örebro, Norrköping, Linköping och Helsingborg. Bolaget växer snabbt och målet är att inom några år vara en kedja med 40-50 anläggningar i Sverige. Med hög tillgänglighet och god service vill vi leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även finska Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med 14 egna verkstäder och ytterligare 15 franchise- och partnerverkstäder. Werksta Sweden AB ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP och f.d. verkstadsägare som har sålt in sina verkstäder

VÅRA VERKSTÄDER

Werksta är auktoriserad, certifierad eller kontrakterad skadeverkstad för samtliga bilmärken.

BLI EN DEL AV WERKSTA

Laget är större än jaget. Äger du, eller arbetar du på, en skadeverkstad och vill bli en del av ett större sammanhang, kontakta gärna oss! Vårt mål är att vara en rikstäckande kedja med helägda verkstäder som arbetar under ett och samma varumärke. Vi skall vara den ledande bilskadekedjan och ett naturligt första val för slutkund såväl som försäkringsbolag. Kontakta urban.magnusson@werksta.se om du vill veta mer.

Nyheter

PRESSMEDDELANDE

17.06.30

GÖTEBORGS LACKCENTER INGÅR NU I WERKSTA-GRUPPEN

Werksta-gruppen har förvärvat Göteborgs Lackcenter AB, Göteborgs Lackcenter Högsbo AB samt Göteborgs Lackcenter Tagene AB (”Göteborgs Lackcenter”), med verkstäder i Kungälv, Torslanda, Hisings Kärra, Västra Frölunda och Kungsbacka. I samband med transaktionerna har de tidigare ägarna blivit delägare i Werksta-gruppen.

Läs mer >

PRESSMEDDELANDE

17.06.20

Werksta-gruppen har förvärvat TKBM. 

Werksta-gruppen har förvärvat TKBM Bil AB (”TKBM”) i Haninge. Säljare är bröderna Thomas och Anders Kümmerling, som har drivit TKBM sedan 1981.

Läs mer >

PRESSMEDDELANDE

16.10.03

Berga Bilrikt AB i Helsingborg ingår nu i Werksta-gruppen.

Werkstagruppen har förvärvat Berga Bilrikt AB och i samband med transaktionen har de tidigare ägarna blivit delägare i Werksta-gruppen.

Läs mer >