OM WERKSTA

Werksta är en skadeverkstad för dig som bryr dig lite mer. När din bil råkar ut för en skada så blir den vår för en tid. Vi tar hand om den som om den vore vår egen. Med varsamhet, noggrannhet och gediget hantverkskunnande. Stor eller liten skada spelar ingen roll, vår inställning är alltid densamma – din bil ska återställas till ursprungsskick. Det är en fråga om både yrkesstolthet och trafiksäkerhet.

En noggrann och professionell skadebesiktning ligger alltid till grund för den åtgärdskalkyl som ska godkännas av dig eller ditt försäkringsbolag. Våra skadespecialister inom plåtslageri, plastarbeten, lackering, konstruktion, teknik och glas jobbar under bästa tänkbara förutsättningar med hänsyn till resurser, miljö och säkerhet. Där den mänskliga kompetensutvecklingen går hand i hand med tekniska landvinningar. Vi vågar påstå att det inte finns något vi inte klarar av att åtgärda så länge det är ekonomiskt försvarbart. Vårt breda kunnande och vår höga standard har gjort oss till en regelbundet anlitad partner av bl a Tesla, Aston Martin, Bentley, BMW, Mercedes, Audi, VW, Jaguar, Land Rover m.fl. Werksta som helhet är certifierade, auktoriserade eller kontrakterade för samtliga bilmärken.

Werksta, eller Werksta Sweden AB som vi formellt heter, är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. För närvarande består Werksta Gruppen av 24 verkstäder i Stockholm, Göteborg, Örebro, Södertälje, Norrköping, Linköping, Helsingborg, Ängelholm och Malmö. Bolaget växer snabbt och målet är att inom några år vara en kedja med 40-50 anläggningar i Sverige. Med hög tillgänglighet och god service vill vi leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även finska Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 31 verkstäder samt Bulk Bilskadeservice AS i Norge. Werksta Sweden AB ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP och f.d. verkstadsägare som har sålt in sina verkstäder.

VÅRA VERKSTÄDER

Werksta är en auktoriserad eller kontrakterad skadeverkstadskedja för samtliga bilmärken. Vi är certifierade skadespecialister med lång erfarenhet och gedigen utbildning. Först av allt, fyll i en skadeanmälan. Kontakta sedan vår skadeverkstad för en besiktning. Ta med skadeanmälan, vi förmedlar den till respektive försäkringsbolag. Observera att skadebesiktning sker på en av våra plåtverkstäder. Där hittar du också våra kundmottagningar. Givetvis tar vi emot kunder på våra andra verkstäder, men din skaderesa efter skadan börjar av tekniska skäl alltid hos en plåtverkstad där vi går på djupet.

BLI EN DEL AV WERKSTA

Laget är större än jaget. Äger du, eller arbetar du på, en skadeverkstad och vill bli en del av ett större sammanhang, kontakta gärna oss! Vårt mål är att vara en rikstäckande kedja med helägda verkstäder som arbetar under ett och samma varumärke. Vi skall vara den ledande bilskadekedjan och ett naturligt första val för slutkund såväl som försäkringsbolag. Kontakta urban.magnusson@werksta.se om du vill veta mer.