ARBETA HOS OSS

Werksta är Sveriges ledande skadeverkstadskedja. Skapad av medarbetare som inte frågar sig hur bra vi är – utan hur bra vi kan bli. Werksta är ingen traditionell bilskadeverkstad. Det är en kärleksförklaring till bilen, och till många av världens finaste bilmärken. Därför har vi anställt en handplockad blandning av skadetekniker med olika kunskaper, personligheter och bakgrunder. Alla är specialister som brinner för exceptionell service, hög kvalitet, starka kundrelationer och vinnande laganda. Vi brukar säga att det blir som vi är. Och som du vill.

MED DIN FRAMTID I TANKEN
Werksta erbjuder dig spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Inte bara för att utvecklingen kräver det, utan för att vi vet att du förväntar dig det. Här finns en öppen kultur med drivna människor och coachande chefer som ställer tydliga krav och är bra på att lotsa dig mot dina och företagets mål. Här finns också ledare som ser dig och dina kollegor som motorn i företaget och erbjuder en karriär. Om det stämmer med den arbetsmiljö du söker så kan du sluta leta. För då är du typen som vill göra dig själv och oss stolta. Varje dag i veckan.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH KUNSKAP
Vi lever i ett kunskapssamhälle, men Inget är viktigare än attityd, ambition och flexibilitet. Däremot är ingen fullärd – alla kan alltid bli bättre. Hos oss tar alla ansvar och bryr sig. Om jobbet, om varandra. Är det något vi inte kan så lär vi oss det, och ser till att fortbilda oss inom ny teknik och nya bilmodeller. Vi investerar löpande i utbildning för att ligga i fas med den tekniska utvecklingens tidtabell, och för att kunna leverera lika skickligt bilhantverk och lika hög kvalitet imorgon som igår.

KÄNSLA FÖR DET BÄSTA
Som bilskadereparatör och billackerare jobbar du med krock- eller stöldskadade fordon. Du bör ha känsla för form, vara noggrann och kunna göra avancerade skadeberäkningar. Du har moderna tekniska hjälpmedel till din hjälp som underlättar jobbet och säkerställer hög kvalitet. Samt jobbar i en miljö som tar miljön på allvar.

VI SÖKER ALLA – HELA TIDEN
Eftersom vi är i kontinuerlig tillväxt har vi löpande behov av olika kompetenser på olika nivåer. Såväl på administrativa eller arbetsledande positioner som tjänster som plåtslagare, plasttekniker, lackerare, besiktningsmän, skadetekniker mm. Ta nästa steg i din karriär. Utvecklas och anta nya utmaningar. Om du har erfarenhet inom våra yrkesområden och känner att det är dags att ta nästa steg – kom till oss. Skriv några rader i ett mail, ring eller skicka oss ditt CV. Vi växer snabbt och söker ständigt duktiga och ambitiösa människor. Skicka en spontansökan. Om vi inte söker för tillfället så sparar vi dina uppgifter för kommande tjänster.

Vår mailadress är: arbete@werksta.se.
Genom att skicka ansökan samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt dessa villkor 

Skadereparatörer till Werksta Helsingborg

Är du Werksta Örebro’s nya reservdelsmedarbetare?

Mekaniker eller skadereparatör? Werksta Haninge- din nya arbetsplats!

Werksta Sätra söker bilskadereparatörer

Werksta Västberga söker bilskadereparatör

Skadeberäknare till Werksta Danderyd

Personbilsmekaniker sökes till Werksta fd. Folkadoktorn i Nacka

Vi söker skadereparatörer

Vi växer kraftigt och Werksta Danderyd söker nu bilplåtslagare Tesla /Jaguar / Land Rover